Pixel 3 zbog greške ne čuva fotografije


Google Pixel 3 ima odličnu kameru koja se ubraja u top kamere na tržištu, kada su u pitanju pametni telefoni. Ali, poslednjih dana se u medijima pojavilo mnogo natpisa kako nova Google kamera ima jedan veliki problem – ne čuva fotografije korisnika. Naime, dešava se povremeno da Pixel 3 jednostavno ne sačuva fotografiju koju ste upravo uslikali, što uliva nesigurnost u rad korisnika – jer nije siguran da li je njegova fotografija sačuvana na memoriju ili nije. Zanimljivo, ovaj se problem već pojavio kod Google pametnih telefon – bilo je to u seriji Nexus uređaja i mnogi su smatrali kako je taj problem ostavljen u istoriji sa tom serijom uređaja.

Ipak, problem nije rešen, a sve je više nezadovoljnih korisnika koji se javljaju sa ovim problemom. Negativna strana cele priče po Google jeste i činjenica da Google Pixel 3 uređaj kupuju entuzijasti koji često naširoko opisuju svoja iskustva sa novim uređajima. Zbog toga, mnogi od njih pokrenuli su žestoke rasprave oko problema sa Pixel 3 kamerom na Reddit-u, ali i na Google Product Forumu.

Google se za sada još uvek nije oglasio oko navedenog problema, a biće zanimljivo videti kako će uopšte ovaj problem biti moguće rešiti. Radi li se o limitiranom broju uređaja koji imaju problema s kamerom i da li postoji opcija da će Google povlačiti svoje pametne telefone Pixel 3 sa tržišta, ostaje nam da vidimo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.