Potvrđeno: OnePlus 6T stiže sa optičkim in-display čitačem otisaka


OnePlus će kako je zakazano 30. oktobra službeno predstaviti OnePlus 6T. Dotični će za razliku od aktuelnog OnePlus-a 6, biti opremljen in-display čitačem otisaka, ali kako OnePlus danas potvrđuje, to neće biti onaj kojem ste se nadali.

Čitači otisaka ugrađeni ispod ekrana malo pomalo uzimaju maha pa se tako najavljuje da će i Galaxy S10 na proleće dobiti jednog. Za sada imamo dve moguće varijante – optički i ultrazvučni pri čemu je ovaj drugi brži i pouzadniji jer još bolje i pouzdanije iščitava sve one jedinstvene krivulje na jagodici prsta.

OnePlus je danas potvrdio kako će OnePlus 6T ipak dobiti optički čitač otisaka, što je potencijalno loša vest jer će to vrlo izgledno biti onaj isti in-display čitač otisaka, kakav ima Vivo NEX S iz OnePlus-ove sestrinske kompanije. Njega su pak mnogi svetski recenzenti okarakterizovali kao sporog i nepouzdanim.

Ostaje nada da je OnePlus odradio bolji posao po pitanju ništa manje važne softverske optimizacije, što verovatno i jeste jer je njihov OxygenOS poznat po brzini i fluidnosti dok je Funtouch OS na Vivo uređajima, navodno popriličan nered.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.