Predstavljen OnePlus 6T


Pet i po meseci od lansiranja zadnjeg top i jedinog modela, OnePlus je juče i službeno predstavio njegovog naslednika. Zahvaljujući glasinama, ali i teaserima puštanim od strane same kompanije, do sada smo već saznali specifikacije, koje su sada napokon i službeno obznanjene.

Dakle, što se samih specifikacija tiče, one su sledeće:

- 6,4“ AMOLED ekran s ugrađenim čitačem otisaka prstiju i malenim zubom
- Snapdragon 845,
- 6/8 GB RAM-a,
- 128/256 GB interne memorije
- 3700 mAh baterija
- Android 9.0 Pie
- 16+20 MP kamera f/1.7, OIS+EIS, 480 fps video



U OnePlus-u kažu da se u najnovijem modelu nisu toliko fokusirali na specifikacije, već na korisničko iskustvo, a jedno od njih trebao bi da donese i in-screen čitač otisaka prstiju ugrađen u sam ekran, za koji veruju da će ispuniti očekivanja korisnika kad je u pitanju brzina i preciznost. Prilikom predstavljanja naveli su podatak od 0,34 sekunde.



Druga stvar koja bi trebala da poboljša korisničko iskustvo je AMOLED ekran dijagonale 6,4 inča s 19.5:9 odnosom stranica, rezolucije 2340×1080 (402ppi) i novih 5 različitih podešavanja za kalibraciju. U OnePlus-u su posebno ponosni na novi maleni zub na vrhu, ali i manju bradu na dnu.

Sledeća stavka u ovom nizu je novi algoritam, razvijen unutar same kompanije, koji će učiniti još jedan korak prema još boljim noćnim fotografijama - Nightscape. U OnePlus-u navode da je za dobru noćnu fotografiju potrebno i do pet sekundi, ali u novom OnePlusu 6T, to vrijeme se skraćuje na dve sekunde. Ovde su verovatno mislili na produženu ekspoziciju, za što je potrebno mirno držanje, ali detalje ćemo saznati ako nam uređaj stigne na test. Poboljšano je i iskustvo kod kreiranja sada toliko popularnih portreta, za što će biti zadužen novi "Studio Lightning".



U OnePlus-u su posebno uzbuđeni zbog novog partnerstva sa američkim T-Mobile operaterom, kod kojeg su novi modeli odmah dostupni, dok u Evropi prodaja kreće 6. novembra. Pomalo čudno, cene za američko tržište su objavljene (početni model startuje sa 549$), ali evropske tek treba da saznamo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.