Prva fotografija sa OnePlus-a 6T dosta obećava


OnePlus će krajem meseca, tačnije 29. oktobra službeno predstaviti novi OnePlus 6T, a juče je objavljena prva fotografija snimljena njegovom poboljšanom kamerom najavljuje još jednu odličnu smartphone kameru ove jeseni.

Više nema nekih nedoumica u dizajn nadolezećeg OnePlusa 6T, kojeg kompanija prisiljena Aapple-ovim eventom, predstavlja dan ranije od planiranog. Imaće još manji tzv. waterdrop notch, a čitač otisaka biće implementiran pod ekransko staklo, što je sve veći hit u svetu smartphonea.

Ispoda haube očekujemo opet Snapdragon 845 kao u aktuelnom OnePlus-u 6 sa gomilom RAM-a, a na leđima po svemu sudeći stiže nova kamera. Naime, objavljena fotografija, snimljena OnePlus-om 6T otkriva 13MP senzor dok OP6 ima 16MP glavni i 20MP pomoćni senzor.

Priča se da će OnePlus 6T kamera imati i poseban Night režim snimanja, verovatno po uzoru na Huawei top modele, a upravo taj je možda zaslužan za ovaj prilično dobar noćni snimak. Je li ovo snimano iz ruke ili sa nekakva tripoda, što bi definitivno olakšalo ovako dobar snimak.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.