Samsung pravi laptop sa ekranom na presavijanje


Kao što verovatno znate, sledeće godine na tržištu bi se trebao pojaviti Samsung-ov preklopni telefon sa savitljivim ekranom kojeg ćete u zatvorenom obliku koristiti kao klasični telefon, dok će vam otklopljen služiti kao tablet.

Najnovija informacija koju je potvrdio Samsung-ov potpredsednik marketinga za PC računare Lee Min-cheol, govori da je u planovima južnokorejske kompanije i projekt na kojem sarađuje s partnerima, laptop sa savitljivim ekrananom.

"Samsung sarađuje sa proizvođačima ekrana na razvoju laptopa sa savitljivim ekranom kojima presavijanje neće biti jedina funkcija, već će stvoriti novu vrednost i produbiti korisničko iskustvo", izjavio je Min-cheol.

U ovom trenutku još nije poznato kada bismo Samsing-ove nove laptopove mogli videti na tržištu, ali za očekivati je da će sledeće godine na nekom od tehnoloških događanja predstaviti prve prototipe. Možda to učine i na svojem Unpacked događanju uz lansiranje preklopnog telefona.

Jako nas zanima kakvu korist će korisnicima doneti laptop sa savitljivim ekranom, jer nemamo baš čistu predstavu o tome na koji način će nam, kako kažu, "pružiti novo iskustvo".

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.