Samsung priprema in-display selfie kamere za svoje buduće top modele


Iz Samsung-ovog tabora pristižu informacije kako kompanija testira ugradnju selfie kamera ispod ekrana, čime bi se gornji okvir ekrana dokrajčio bez zuba i bez skočnih i kliznih mehanizama, koji sa sobom nose neke druge probleme.

Verovatno je svima jasno da Samsung ne voli notch. Nijedan ga njihov uređaj još nema, a prema neslužbenim informacijama, čini se da ni neće. Trenutno rade na prototipu selfie kamere koja se ugrađuje ispod ekrana. Nešto poput in-display čitača otisaka, selfie kamera bi valjda bila ugrađena u sloju ispod ekranskog panela.

Time bi se u potpunosti anulirao gornji okvir ekrana, a ne bi bilo ni zuba kojeg mnogi, uključujući i Samsung, ne vole. Samsung navodno nije baš oduševljen ni sve pristunijim kliznim i skočnim mehanizmima, koje su do sada demonstrirali Vivo i Oppo jer svi ti pokretni delovi potencijalno donose nevolje.

Samsung-ova in-display selfie kamera navodno je u ranoj fazi razvoja i testiranja pa nije realno da će je imati sledeći Samsung-ov top model – Galaxy S10, već je realnije da bude spremna za Galaxy S11 ne tako daleke 2020.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.