Twitter će korisnicima dati do znanja kada ukloni njihov tweet


Microblogging platforma Twitter u poslednje vreme ulaže velike napore kako bi postala što transparentnija u svojem odnosu prema korisnicima i poštovanju njihove privatnosti te privatnosti njihovih podataka.

Najnoviji potez kompanije koji se tiče transparentnosti odnosi na novu opciju koja će korisnicima dati do znanja da je neki tweet uklonjen od strane samog Twitter-a zbog kršenja pravila te platforme. Ta opcija će dobro doći u situacijama kada korisnik naiđe na neki tweet i posle poželi da ga opet pogleda a on više nije dostupan.

Tada nastaje situacija na koju su se mnogi korisnici Twitter-a žalili, situacija u kojoj korisniku nije poznato je li tweet uklonio korisnik koji ga je podelio sa drugim korisnicima ili je možda uklonjen zbog kršenja pravila.

Uvođenjem spomenute nove opcije situacija će postati jasnija jer će Twitter jasno naznačiti kako je neki tweet uklonjen zbog kršenja pravila same platforme.

Takođe, kada korisnik prijavi određeni tweet zbog kršenja pravila on će biti automatski skriven i pre nego što se s njime pozabave Twitter-ovi zaposleni. Obe promene biće implementirane u Twitter u sledećim nedeljama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.