[VIDEO] Google Pixel 3 XL - skup i osetljiv na ogrebotine


Zack Neslon široj javnosti je bolje poznat pod YouTube nadimkom – Jerry Rig Everything. Zadatak ovog YouTube zabavljača je testiranje mobilnih uređaja na način na kakav se sami ne bi usudili. Ako zbog ničega drugog, onda zbog činjenice kako ste za određeni uređaj izdvojili pozamašnu količinu novca i ne biste hteli da se ošteti slučajno, a kamoli namerno kako to čini Zack.

Zack je ovog puta kroz sebi svojstvene testove odlučio provući Pixel 3 XL, Google-ov najveći i najnoviji mobitel iz serije Pixel. Kako se pokazalo tokom testiranja telefon je poprilično otporan na savijanje, što je dobra vest za sve koji ga nameravaju nabaviti jer je uprkos Zackovim naporima i dalje po tom pitanju ostao neoštećen, a samim time i otporan na vodu.

Malo manje otpornim se pokazao na testovima koji su uključivali oštre predmete – skalpel tačnije. Dok je bilo za očekivati da će se metalni i plastični delovi oštetiti pod skalpelom kao veći problem se pokazao skener otiska prsta. Naime, dotični se lako može oštetiti i tada ne radi baš najbolje kada treba registrirati novi otisak, s prepoznavanjem već registrovanih nije imao problema ni nakon oštećenja.

Takođe treba napomenuti kako se Google Pixel 3 XL ne bi trebao naći u džepu zajedno sa kovanicama i ključevima. Iako se takva oštećenja mogu donekle sanirati brisanjem pomoću prstiju ipak se pod određenim uglom mogu videti naznake ranijeg oštećenja.

Dobra je vest da plamen nije učinio trajna oštećenja na ekranu. Nakon što se zagrejavani deo ekrana ohladio u potpunosti su nestale ranije nastale mrlje. Sve u svemu, ne bi bilo loše uz mobilni nabaviti i neku vrstu dodatne zaštite – futrolu, zaštitne nalepnice i slično.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.