WhatsApp dobija novi Vacation Mode


Prema izveštaju koji donosi WABetaInfo, WhatsApp radi na novim funkcijama koje će dobro doći korisnicima, uključujući takozvani Vacation Mode i Silent Mode. Time WhatsApp korisnicima želi da poveća mogućnosti upravljanja konverzacijama, a nove funkcije se navodno već nalaze u fazi internog testiranja na Android i iOS platformama.

Vacation mode u osnovi omogućava da vaši arhivirani chatovi ostanu arhivirani. Kada neki chat danas arhivirate on će ostati arhiviran sve dok u njega ne stigne nova poruka, nakon čega će se automatski dearhivirati. Ono što će omogućiti novi Vacation mod je u tome što će konverzacije ostati arhivirane čak i kada primite novu poruku. Ukoliko ćete hteti da čitate nove poruke u arhiviranim chatovima moraćete ih ručno otvarati na ekranu sa arhiviranim chatovima. To bi trebalo da osigura da vam chatovi budu bolje organizovani i da ne dolazi do toga da vam bezvezni grupni chatovi odvlače pažnju bez vaše želje da ih pratite.

Druga nova funkcija je Silent mod koji je u osnovi nešto slično postojećem sustavu isključivanja zvučnih obaveštenja o novim porukama, s time da vam WhatsApp više neće utišana obaveštenja prikazivati vizualno niti uz ikonicu na ekranu, već ćete poruke iz određenih grupa ili konverzacija videti samo kada otvorite aplikaciju.

Verujemo da će ovo dobro doći svima koji puno koriste WhatsApp za važne i manje važne razgovore, jer će im poboljšati selektovanje razgovora i smanjiti džumbus poruka koji se povremeno zna stvoriti u popularnoj aplikaciji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.