Xiaomi-jev Black Shark 2 imaće RGB logo


Zadnjih par godina gotovo da nema ni jedne računarske komponente koja nije dobila nadogradnju u vidu RGB osvetljenja. Tom se društvu sada polako, ali sigurno pridružuju i telefoni.

Podsetimo, nedavno je predstavljen Razer Phone 2 koji je sa zadnje strane dobio osvetljeni logo, a uskoro će istu pomodariju dobiti i Black Shark 2. Reč je o drugom po redu Xiaomi-jevom gamerskom telefonu čiji se video nedavno pojavio u javnosti.

U videu se jasno vidi kako je Xiaomi odlučio sa zadnje i bočnih strana kućišta postaviti RGB osvetljenje. S bočnih strana osvetljenje je nešto diskretnije, u vidu kraćih linija, dok se na zadnjoj strani kućišta nalazi poveće stilizirano slovo "S" koje predstavlja logo serije Shark.

Black Shark 2 trebao bi prema TENAA-inim podacima imati 5,99-inčni ekran i bateriju od 4.000 mAh kao i njegov prethodnik, no uz nešto manje dimenzije kućišta – 160 x 75,26 x 8,7 milimetara.

Za sada nema informacija vezano uz ostatak hardvera, ali teško da će jedina novost koja će stići sa Black Sharkom 2 biti RGB osvetljenje. Ako hardver i ostane identičan originalnom Black Sharku, za očekivati je barem noviji Android OS te dodatne softverske optimizacije.

Kakav će tačno hardver imati Black Shark 2 saznaćemo uskoro. Xiaomi je već postavio službenu internet stranicu kojom najavljuje skori dolazak novog modela.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.