Apple pokreće program zamene faličnih ekrana iPhone-a X


Ako ste korisnik prošlogodišnjeg iPhone-a X i imate problema sa ekranom, velike su šanse da imate pravo na besplatnu zamenu ekrana. Apple je naime, pokrenuo poseban program zamene ekrana baš za iPhone X.

Problemi koji muče određeni broj korisnika iPhone-a X navodno se odnose na situacije u kojima ekran ne reaguje na dodir i ono sasvim suprotno, odnosno da reaguje, a da ga nitko nije ni pipnuo.

Problem je očito hardverske prirode pa je Apple pokrenuo poseban program zamene ekrana za sve u ovlašćenom servisu pojave sa iPhone-om X i pritužbama na ekran.

U procurelom internom dokumentu, navode se napomene da bi oni koji donesu iPhone X sa napuklim ekranom ipak mogli snositi dodatne troškove popravke, te da ceo program besplatne izmene važi za popravke unutar granica zemlje u kojoj je iPhone X kupljen.

Drugim rečima, ako imate iPhone X sa pokvarenim ekranom, a doneo vam ga je neko iz Amerike, moraćete ga tamo i dati na servis.

Ovaj program pokriva besplatnu zamenu ekrana iPhone-a X sa ovim problem korisnici imaju unutar tri godine od kupovine uređaja.

Novi modeli iPhone-a Xs, Xs Max i Xr navodno nisu pogođeni ovim problemom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.