Galaxy M2 je navodno prvi Samsung sa zubom


Ako je verovati najnovijim glasinama koje dolaze sa korejskog poluostrva, Samsung uskoro namerava da lansira model Galaxy M2, koji bi na vrhu ekrana trebao da ima maleni zubić, odnosno usek kojeg inače zovemo "waterdrop" odnosno "suza".

Ove informacije poklapaju se sa nedavnim najavama Infinity-U koncepcije ekrana, koju je predstavio sam Samsung. Čini se da će se u ovom deliću hardvera nalaziti samo prednja kamera, dok će slušalica sa zvučnikom biti smeštena iznad njega.



Samsung Galaxy M2 bi inače trebao da donese 19,5:9 odnos ekrana i 2340 x 1080p rezoluciju. Pokretaće ga navodno Exynos 7885 procesor u kombinaciji sa 3 GB RAM-a, dok bi interna memorija trebala da iznosi 32 GB (podaci AnTuTu benchmarka), što Galaxy M2 pozicionira u nekakav srednji cenovni razred.

Primarna kamera bi trebala imati ekran od 13, a selfie 8 megapiksela, dok se kao operativni sistem spominje Android 8.1 Oreo.

S obzirom da se radi o pukim glasinama i ilustraciji temeljenoj na navodno procurelim informacijama, celu priču treba uzeti s dobrom dozom rezerve, a koliko je u svemu ovom istine, nadamo se da ćemo uskoro doznati nakon službenog službenih predstavljanja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.