Galaxy Note 10 stiže sa 6,66-inčnim ekranom i 5G vezom?


Tek što se prodaja Note-a 9 ozbiljno krenula, počelo se nagađati o njegovom nasledniku – Samsung-u Galaxy Note 10. Prema prvim glasinama koje dopiru sa korejskog poluostrva, Note 10 će doći sa 6,66-inčnim ekranom, ali uređaj neće biti fizički veći od aktuelnog Note-a 9, i to zbog novog Infinity ekrana koji bi uz dodatak zuba ili piercing rupice sada napokon mogao prekriti celu prednju površinu.

Note 10 za sada navodno nosi kodno ime Da Vinci, a vama ostavljamo na maštu šta bi to moglo da znači.

Spominje se i novi Qualcomm-ov procesor platforme 8150, koji bi možda mogao sadržati i 5G modem, iako je takav scenario malo verovatan, s obzirom da je Samsung pre par dana najavio Exynos 9820 s podrškom za brzine od 2 Gbps, ali u 4G mrežama, a možemo pretpostaviti da će upravo taj procesor biti ugrađen u S10 i Note 10 za tržišta izvan SAD.

Treći detalj je vremenski okvir službenog predstavljanja. Prema ovom izvoru, Note 10 bi mogao da stigne ranije nego inače, tj. možda već u julu, ali s obzirom da su sve dosadašnje glasine o ranijem lansiranju Note-a bile pogrešne, i ovoj je teško poverovati.

Bilo kako bilo, do lansiranja Notea 10 ostalo je još puno, a u međuvremenu trebamo videti i Galaxy S10 i famozni preklopivi Galaxy F.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.