Galaxy S10 donosi keramičko kućište i čak šest kamera?


Kako se bliži vreme predstavljanja nove linije mobitela Galaxy S10 tako se o istoj u medijima pojavljuje sve više informacija ili bolje rečeno, glasina. Najnovije govore o većem broju kamera, većoj količini interne memorije i o novim materijalima za njihova kućišta.

Prema izvoru nova keramička kućišta neće dobiti svi modeli iz linije Galaxy S10 već samo oni prestižniji. Osnovni model koji se još spominje kao Lite model, a koji će imati ravni ekran trebao bi tako da ostane na dosadašnjim staklenim panelima.

Keramičko kućište, tačnije zadnju stranu od keramike trebali bi da dobiju modeli koji će biti opremljeni sa zakrivljenim ekranima. Za sada je poznato kako će barem dva modela imati zakrivljeni ekran te kako će im dijagonala ekrana biti 5,8“ i 6,2“. Pored ovih Samsung sprema i dodatni model kodnog naziva Beyond X koji će stići sa ekranom od 6,7“ i podrškom za 5G mreže.


Sa zadnje strane kućišta trebalo bi da se nađe i do četiri kamere koje će prema dostupnim renderima biti postavljene uspravno. Dodatne dve kamere nalaziće se sa prednje strane kućišta čime će barem jedan od Galaxy S10 modela (6,7“) postati i prvi Samsung-ov mobitel sa šest kamera.

Pored nove pozadine i većeg broja kamera spominje se i uvođenje veće količine interne memorije. Nova granica za Galaxy S liniju biće 512 GB. Dok se Samsung službeno ne oglasi i ne potvrdi gornje navode, sva napisano smatrajte tek glasinama koje se mogu, ali ne moraju na kraju pokazati kao tačne.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.