Huawei P Smart 2019 na renderima zajedno sa funkcijama


Nakon pojavljivanja na FCC-u i glasina sa internet stranice XDA Developers, sada i poznati leaker Roland Quandt spominje novi pametni telefon Huawei P Smart 2019. Osim navodnih rendera samog uređaja koje možete videti uz ovaj članak Quandt iznosi i neke informacije o samom uređaju.

S obzirom da je Honor 9 Lite na evropsko tržište stigao kao Huawei P Smart nije čudno što Huawei P Smart 2019 dizajnom i funkcijama dosta sliči Honor 10 Lite modelu (s izuzetkom zadnje strane gde P Smart 2019 ima nešto drugačije dizajniranu dvostruku kameru).

Inače Huawei P Smart nosi kodno ime Potter i prema Quandtu donosi 6,2-inčni LCD Full HD+ ekran u 19:9 formatu te Kirin 710 čip. U Evropi će biti dostupna verzijama telefona sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, odnosno 4 GB RAM i 64 GB interne memorije.



Tačne funkcije fotografske komponente za sada nisu poznate, prema glasinama sa prednje strane nalaziće se 24-megapikselna selfie kamera, a sa zadnje strane jedna glavna 13-megapikselna te sekundarna 2-megapikselna kamera.

Baterija telefona bi trebala da ima kapacitet od 3320 mAh, a što je se priključaka tu je klasični microUSB 2.0 priključak. Operativni sistem biće Android 9.0 u kombinaciji sa EMUI 9.0 interfejsom.

Telefon u Evropu stiže u sledećih nekoliko nedelha sa cenom od oko 250 evra i to u Midnight Black i Aurora Blue boji sa gradient efektom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.