Novi Google Photos donosi kontrolu bokeh efekta na starije modele iPhone-a


iPhone fanovi, a pogotovo korisnici ovogodišnjih modela iPhone-a znaju da ti uređaju podržavaju naknadnu kontrolu bokeh efekta na snimljenim portretnim fotkama. Spas za vlasnike starijih modela stiže iz Google-a koji tu mogućnost dodao u poslednju verziju Google Photos aplikacije za iOS.

Google Photos aplikacija za Android, ali i za iOS uređaje je pravi dragulj i oni koji je ne koriste trebali da počnu da koriste odmah. Taj besplatni Google-ov servis u oblak sprema sve vaše snimljene fotografije i video zapise pa ih nikad nećete izgubiti, a dostupni su uvek i svuda dok god imate pristup internetu.

Nova funkcija Google Photos aplikacije za iOS donosi cool mogućnost naknadnog podešavanja fokusne tačke na starije modele iPhone-a poput iPhone-a 7, iPhone-a 8, iPhone-a X. Opcija je inače nativno dostupna samo na ovogodišnjim Xs i Xr modelima iPhone-a. Uz to Google Photos na te uređaje donosi i funkciju Color Pop, koja pak isto tako na snimljenim fotografijama koristeći AI bojom ističe subjekat u fokusu, a pozadinu pretvara u crno-beli svet.

Google bi ovu mogućnost sa lakoćom mogao da implementira i u sopstvene Kamera i Foto aplikacije za ove modele iPhone-a, no tome se nemojte previše nadati.

Ako ste vlasnici spomenutih modela iPhone-a i nedostaje vam ova opcija, preuzmite novu verziju Google Photos aplikacije iz App Store-a i isprobajte.


Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.