Poznati detalji za buduće Galaxy A i M telefone


Samsung pored novih flagship modela uporedo priprema i cenovno pristupačnije modele koji će biti deo Galaxy A i Galaxy M linija. O novim modelima se trenutno ne zna previše podataka, ali znaju se neki, poput njihovih naziva, boje kućišta te količine interne memorije koju će imati.

Iz priložene tablice vidljivo je kako Samsung ni krajem 2018. godine ne odustaje o telefona sa 16 GB interne memorije. Srećom, na popisu je samo jedan takav model, a i on će se moći nabaviti u konfiguraciji sa 32 GB interne memorije. Reč je o telefonu iz Galaxy M linije, tačnije o modelu kodne oznake SM-M105F čiji će tržišni naziv biti Galaxy M20, a ne M2 kako se do sada mislilo.Ostali uređaji iz navedenih linija imaće, zavisno od modela 32 GB, 64 GB ili 128 GB interne memorije. Dalje, iz tablice je takođe vidljivo kako će Galaxy M linija imati limitirani broj boja za kućište – za sada su čine se u planu samo plava i tamno siva boja.

Kupci koji se odluče za Galaxy A liniju koju će čini cenovno nešto skuplji uređaji moći će birati između šest boja – plave, crne, crvene, bele, roze i srebrne. Kako navedene mobitele Samsung tek treba da predstavi postoji mogućnost da se gore navedene informacije promene do tada. Stoga sve navedeno uzmite s malom rezervom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.