Predstavljen Oppo A7 - telefon za ljubitelje gejminga plićeg džepa


Poznati kineski proizvođač telefona Oppo predstavio je novi telefon – A7. Iako nazivom vuče na Samsung-ove modele, on to nije. Ovde je reč je jeftinijem uređaju kojim Oppo cilja na ljubitelje velikih baterija i mobilnog gejminga.

Oppo A7 opremljen je sa 6,2“ ekranom, odlikuje ga niža 720p rezolucija kao i odnos stranica od 19:9. Shodno trendovima, ni ovaj telefon nije mogao da prođe bez notcha. Srećom, isti je sveden na najmanju moguću meru, na oblik kapljice vode.

Pokretačku snagu crpi iz Qualcomm-ovog Snapdragon-a 450. Zavisno od tržišta na kojem će se prodavati A7 stići će u memorijskim konfiguracijama od 4 GB RAM-a te 32 i 64 GB interne memorije. Kupci kojima početni data prostor nije dostatan moći će ga nadograditi naknadno, umetanjem microSD memorijske kartice.



Poput mnogih drugih telefona na tržištu tako i Oppo A7 ima dve pozadinske te jednu prednju kameru. Pozadinske kamere dolaze u konfiguraciji 13 MP + 2 MP, dok su selfisti dobili 16 MP kameru. Selfie kamera podržava AI te ima posebni 8 MP Beauty Shot mod koji će vaše selfije učiniti najbolje mogućim.

Kako bi uređaj bio pogodan i za igre Oppo je dodao podršku za HyperBoost tehnologiju koja je njegov odgovor na Huawei-jevu GPU Turbo tehnologiju. Prema navodima proizvođača u pojedinim naslovima (Arena of valor, PUBG i FIFA) gejming bi trebao da bude bolji i do 31% uz pomoć HyperBoost tehnologije. Za dugotrajniju autonomiju uređaja tu je baterija kapaciteta 4.320 mAh.

Sa softverske strane nalazi se ColorOS 5.2 koji se temelji na Android-u. Oppo A7 moći će se nabaviti u tri različite boje kućišta – Glaring Gold, Glaze Blue i Powder Pink. Ovisno o tržištu cena će se kretati između 200 i 270 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.