Samsung Galaxy S10: Procureli novi detalji kamere


Samsung Galaxy S10 će po svoj prilici biti službeno predstavljen krajem februara na MWC-u u Barseloni ili nedugo zatim na nekom posebnom eventu, a glasine koje smo do sada popratili, sugerišu da će izađi u najmanje tri varijante.

Naime, u planu je navodno i četvrta varijanta sa 5G modemom, koja će biti dostupna samo na domaćem terenu, tj. u Južnoj Koreji, jer će upravo tamo na leto biti spremna prva komercijalna 5G mreža.

Tako bi prvi model trebao da bude Samsung Galaxy S10 Lite, s dvostrukom primarnom i običnom selfie kamerom. Drugi model, Galaxy S10 bi trebao da ima dve kamere napred i dve nazad, koje bi mu trebale omogućiti optički zoom do 3x. Treći model, Galaxy S10+ navodno bi nazad trebao da donese trostruku kameru, među kojima bi se trebala naći i jedna ultra-širokokutna, dok bi se napred zadržale dve selfie kamere.

Koji senzori će biti ugrađeni u ove kamere, za sada nije poznato, iako se šuška o 12, 13 i 16 MP varijantama. Ono što još ne znamo je fizička veličina senzora, koja je važnija od pukog broja megapiksela i vrednosti otvora blende, zbog čega za bilo kakav sud treba pričekati službeno predstavljanje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.