Savitljivi Samsung Galaxy F će navodno koštati između 2000 i 2500 dolara


Da preklopni telefoni sa savitljivim ekranima stižu, više uopšte nije vest, a nedavno smo videli kako će jedan takav uređaj otprilike izgledati. U sklopljenom stanju ima formu klasičnog smartfona, da bi se rasklapanjem pretvorio u tablet. Savitljivi ekran se u sklopljenom stanju ne vidi, ali zato na drugoj strani ima pomoćni ekran, koji ga čini smartfonom u klasičnom smislu.

Izgleda zanimljivo i čini se da bi moglo poslužiti svrsi, ali pitanje je uz koliku cenu, i upravo je to ono čega smo se najviše bojali. Naime, prema informacijama koje su danas procurele, Samsung Galaxy F, ili kako će se već ovaj model zvati, koštaće između 1925 i 2565 dolara, prenosi GSMArena.

Ukoliko se ove glasine pokažu kao tačne, prva generacija telefona sa savitljivim ekranima će biti dostupna vrlo uskom krugu ljudi, pa zato ni ne čudi najava da će ovaj model biti proizveden u svega milion primeraka. Ova brojka se čini malom u poređenju sa ostalim modelima koje Samsung namerava da prodaje, ali opet je velika da bi predstavljala nekakvu limitiranu seriju. Naravno, od ovakvog uređaja ni ne treba očekivati da će odmah biti prihvaćen na tržištu, no u slučaju da bude, možda se i cena vremenom prilagodi.

Bilo kako bilo, ovo su još uvek samo glasine, tako da ih treba uzeti s rezervom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.