Huawei Nova 4 sa rupicom u ekranu na prvim fotografijama uživo


Nakon što je Huawei nedavno pustio teaser za model Nova 4, prvi uređaj sa rupicom u ekranu za selfie kameru, juče je isti osvanuo i na prvim fotografijama uživo. Uređaj napred donosi ekran od ivice do ivice, sa izuzetkom vrlo male bradice na dnu, i selfie kamerom u gornjem levom uglu ekrana, koja ne narušava opštu simetriju, ali će uzrokovati pomeranje ikonica obaveštenja udesno

Bilo kako bilo, ovo je rešenje svakako bolje od zuba koji je obeležio ovu godinu, i verovatno predstavlja zadnji korak prema telefonu čiju će prednju stranu uskoro u potpunosti prekriti ekran.
Straga Nova 4 u velikoj meri nalikuje na P20 Pro sa tri kamere, a donosi i čitač otisaka prstiju koji očito neće biti ugrađen u ekran, ali to ne znači da uređaj neće ući u viši cenovni razred, jer postoje indicije da bi mogao da ga pokreće Kirin 980, kojeg smo nedavno upoznali na top modelu Mate 20 Pro.

Sve detalje ćemo saznati 17. decembra za kada je najavljeno službeno predstavljanje za kinesko tržište, a hoće li i kada ovaj model biti dostupan na evropskom, za sada nije poznato.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.