Kreće Android Pie za Pocophone F1


Ako ste vlasnik Pocophone F1 uređaja iz Xiaomi-a, obradovaće vas vest da upravo kreće Android Pie nadogradnja za vaš uređaj i to umotana u MIUI 10 korisnički interfejs. U nastavku pronađite detalje o nadogradnji kao i direktan link za preuzimanje i instalaciju.

Sumnjamo da je među vama puno onih koji nisu ove godine čuli za Pocofone F1 – istinskog flagship killera iz Xiaomi-a, koji nudi neverovatne specifikacije po neverovatnoj ceni. Dok biste Snapdragon 845 sa 6GB RAM-a negde drugdje platili i po 1000 eura, Pocofone F1 to uz neke prihvatljive kompromise nudi za oko 300 evra.

Od sada će Pocophone za mnoge postati još zanimljivijim jer je počela Android Pie nadogradnja za taj uređaj. Naime, Xiaomi je u etar poslao MIUI 10.1 nadogradnju za njega, a ona između ostalog donosi i željno iščekivani Android 9 Pie sa svim divotama koje s njim stižu, a ističu se Adaptive Brightness i Adaptive Battery funkcije, kamera dobija Google Lens, a navodno stižu i poboljšanja u radu mikrofona.

Nadogradnja integriše i Google-ovu bezbednosnu zakrpu iz novembra.

Ako vas nadogradnja još nije pogodila, a nestrpljivi ste, možete je preuzeti i odraditi tzv. local upgrade sa memorije telefona.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.