OnePlus 7 će biti prvi 5G uređaj u Evropi?


Tokom Qualcomm-ovih trodnevnih svečanosti koje se upravo održavaju na Havajima, na kojima je prekjuče službeno najavljen novi Snapdragon 855, juče je na pozornicu izašao Pete Lau, izvršni direktor BBK Electronics-ovog OnePlus-a i objavio radosnu vest.

Naime, OnePlus će biti prvi brand koji će u Evropi ponuditi 5G uređaj, i to sredinom sledeće godine. Nije teško pretpostaviti da će to biti OnePlus 7 sa Snapdragon-om 855, ali kao što smo to prekjuče naveli, sa dodatkom Qualcomm-ovog X50 5G modema.

E sad, hoćete li biti te sreće i početi da koristite 5G u junu ili julu, odnosno kad OnePlus 7 već bude u prodavnicama, upitno je, jer je malo verovatno da će do tada i jedna komercijalna 5G mreža u zaživeti, ne samo kod nas, već i na ostatku kontinenta.

Ipak, 5G ćete moći da isprobate ako u to doba kojim slučajem otputujete u Južnu Koreju, gde će upravo tada na tamošnjem tržištu startovati prva komercijalna 5G mreža, a za potpuni užitak surfovanja na 5G brzinama na domaćem terenu, moraćete pričekati kraj 2019. ili prvu polovinu 2020. godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.