Predstavljen OnePlus 6T McLaren


OnePlus je juče kako je ranije i najavljeno, službeno predstavio novi OnePlus 6T McLaren Edition, koji je u naravi isto što i aktuelni 6T, ali sa 10GB RAM-a, još bržim punjenjem i drugačijim patternom na leđima.

Zašto baš McLaren? OnePlus 6T poznat je pre svega po brzini u radu. Optimizovan softver, moćan hardver i izobilje RAM-a čine ga možda i najbržim Android-om na tržištu.

Sad u McLaren varijanti dobija dodatan RAM pa raspolaže sa čak 10GB radne memorije, koje jednostavno ne možete iskoristiti. Barem ne za sada. Sumnjamo da ćete iskoristiti i 256GB data memorije sa kojom dolazi.



Tu je i novi Warp Charge 30, još brže brzo punjenje od dosadašnjeg Dash Charge-a, čiji je naziv OnePlus bio prisiljen da izmeni. Novi Warp Charge 30 dolazi sa 30W punjačem u paketu, koji će navodno za samo 20 minuta napuniti bateriju OnePlusa 6T McLaren Edition do 50% kapaciteta.



Hoćemo li ovaj punjač moći koristiti i sa modelima OnePlus 6T i 6, za sada nije poznato kao ni koliko mu treba da bateriju napuni do kraja.

Ono što se zna je da u prodaju kreće 13.12. po ceni od 699 evra, što je najviše do sada ali i dalje razumno s obzirom na 10/256GB memorijsku konfiguraciju i sve ostalo što nudi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.