YouTube Rewind 2018: Pregled prošle godine je najviše kritikovani video u istoriji YouTube-a


Ako i vi, kao više od milijarde ljudi na svetu, svakodnevno visite na YouTube-u u potrazi za novim, zabavnim i kvalitetnim sadržajima, verovatno znate da krajem svake godine ovaj video servis izradi sopstveni pregled godine, YouTube Rewind. U samo nekoliko minuta jednog video isečka glavni kreativci YouTube-a pokušavaju da predoče sve događaje koji su obeležili godinu na isteku, te dati presek viralnih videa, muzike i drugih trendova koji su te godine "drmali" YouTube-om.

Pre nekoliko su dana tako pustili u javnost video YouTube Rewind 2018, koji se, blago rečeno, nije svima svideo. YouTube-ovci su iz godišnjeg pregleda izostavili poznate YouTube-re kao što su Logan Paul ili PewDiePie, te nekoliko zaista popularnih viralnih video isečaka – pa su gledaoci odmah krenuli sa kritikovanjem takvog nepotpunog pregleda godine. I ono bitnije, počeli su masovno da stiskaju palac dole ispod njega.U samo nedelju dana od objave YouTube Rewind 2018 postao je tako video s najviše palaca dole u istoriji YouTube-a – njih gotovo 10 miliona. Tim neslavnim rekordom je potukao dosadašnjeg "prvaka dislike kategorije", Justina Biebera i njegov video spot za pesmu Baby iz 2010. godine.

Ipak, ovogodišnji je Rewind video u jednoj nedelji pregledan oko 120 miliona puta, pa YouTube-u verovatno ovaj pucanj u sopstvenu nogu neće teško pasti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.