Honor View 20 predstavljeni u Evropi


Honor je nakon što su to učinili u decembru u Kini juče u Parizu ponovno predstavio Honor View 20 – kompanijin prvi top model za ovu godinu i prvi sa novim punch hole ekranom. poznata je i cena.

Oni koji prate Honor, sigurno su za View 20 već čuli pa o njemu nemamo puno toga za da kažemo osim da sad i službeno stiže u Evropu te da će tu koštati 569 evra. Cena konkretno za Srbiju je formirana i iznosiće 79.990 dinara. Naravno da je kod nas, kao i uvek sve najskuplje jer smo najbogatiji.

Bilo kako bilo, krasi ga 6.4-inčni ekran sa impresivno tankim okvirom i rupicom za selfie kameru u gornjem levom uglu. Takvi punch hole ekrani će ove godine po svemu sudeći biti glavni trend. Ovde ipak nije reč AMOLED-u već LCD panelu u rezoluciji 1080p+. Selfie kamera u rupici ima senzor od 25MP i otvor blende f/2.0.



Na leđima nosi 48MP glavnu kameru otvora blende f/1.8 sposobnu za sabijanje 4 piksela u 1, kojeg Honor naziva superpikselom. Optičke stabilizacije nema, ali implementira nešto što zovu AIS “Artificial Image Stabilization”, a dodatni TOF 3D senzor osigurava još bolje efekte zamućivanja pozadine kao i uživanje u igricama sa virtuelnom stvarnošću.

Ispod haube mu kuca Huawe-iev Kirin 980 sa 6GB RAM-a i 128GB data memorije, a baterija mu je kapaciteta 4000 mAh sa podrškom za brzo punjenje pa se za pola sata na punjaču dopuni do 55%.

Stiže sa Android-om 9 i Magic UI interfejsom, koje je zapravo preimenovani Huawe-jev EMUI.

LCD ekran umesto AMOLED-a bio je verovatno glavni razlog postavljanja čitača otisaka na leđa jer ne podržava ugradnju ispod, što je danas u top segmentu sve veći must have.

U svakom slučaju u prodaju u Evropi kreće već danas, dok će kod nas biti dostupan početkom februara. Cena 6/128GB modela je 569 evura, a ekskluzivnog Moschino modela sa 8GB RAM-a i 256GB interne memorije 649 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.