Mobilni telefon i gvozdena vrata otvara (kao i drvena, staklena…)


AirKey – digitalni cilindar koji se otvara mobilnim telefonom

Savremeni stil života zahteva od nas da budemo sve brži i da odgovaramo na postavljene zahteve što brže možemo. Takođe, zahtevi tržišta su na sve višem nivou, jer kupci očekuju isporuku visokog kvaliteta i vrednosti u zamenu za njihovo poverenje - naravno, sa punim pravom.

Zato je kompanija EVVA, čiji je Cards Print Security generalni zastupnik, svoje poslovanje posvetila razvoju rešenja za klijente koji žele visok nivo zaštite i razvila AirKey.



AirKey je digitalni cilindar koji omogućava otvaranje određene prostorije ili objekta uz pomoć mobilnog telefona ili RFID medija.
Sistem je razvijen tako da vlasnik objekta može da dodeli pravo pristupa određenoj osobi putem web aplikacije na računaru. U ovim situacijama vlasnik objekta i korisnik istog ne moraju fizički biti jedan pored drugog.

Šta ovo znači?

Na primer, ako izdajete smeštaj za letovanje, gosti u zakupljeni smeštaj mogu da uđu na dva načina:
1. tako što ćete odvojiti deo dana, sačekati goste (koji možda neće stići u tačno dogovoreno vreme) i odneti im ključ za koji ne možete da biti sigurni da neće biti zloupotrebljen
2. iz udobnosti doma ili kancelarije dodeliti pristup gostima putem mobilne aplikacije, gde ne morate da trošite svoje vreme, a ono je, složićete se, dragoceno.



Kako sistem radi?

Preko web aplikacije se dodeljuje pravo pristupa određenoj osobi. Ono može biti tačno vremenski određeno i osoba će imati pristup, recimo od 28.8. u 12:20 časova do 14.9. u 11 časova, dok pre i posle toga ne može koristiti prostorije.

Ovim sistemom se istovremeno štite i vlasnik i korisnik objekta - vlasnik može da ima kompletan uvid u to kada su prostorije korišćene, kao i visok nivo sigurnosti kojima se odlikuju AirKey cilindri. Upotrebom ovih cilindara sprečava eventualna zloupotreba ključeva, a štede se vreme i novac.

AirKey digitalni cilindri se aktiviraju putem NFC i bluetooth tehnologije. Osobi je potreban pametni telefon i internet kako bi mogla da otvori prostoriju. Na ovaj način vlasnik ima precizan uvid u to kada je neko ulazio u prostorije. Pored mobilnog telefona, za pristup prostorijama može se koristiti i RFID kartica ili privezak. Ovi mediji se jednostavno i po potrebi uključuju ili isključuju iz sistema. Sama instalacija sistema je jednostavna i prilagođena svim vrstama vrata. Nije potrebno bušenje i razvlačenje kablova, jer se digitalni cilindar postavlja direktno na vrata.

AirKey je pogodan za svaku delatnost ili ekskluzivnije privatne objekte, gde su neophodni fleksibilan način korišćenja, kao i mogućnost kontrole pristupa.

Koliko je važno da jednostavnim klikom obezbedite klijentima pristup kancelarijama?
AirKey je svoju primenu pronašao kako u poslovnim prostorijama, tako i u pametnim zgradama.

Jednostavno odlučite kome će, kada i za koju prostoriju biti odobren pristup na fleksibilan i siguran način.



6 prednosti AirKey digitalnog cilindra:
- visok stepen sigurnosti
- pametni telefon je ključ
- online dodeljivanje pristupa (sigurno kao kod e-bankinga)
- digitalni cilindar visokog nivoa sigurnosti
- informacije o pristupu objektu ili prostorijama (kontrola pristupa)
- ušteda vremena i novca

Cards Print Security je ekskluzivan zastupnik austrijske kompanije EVVA i AirKey digitalnih cilindara na području bivše Jugoslavije. Više informacija o ovom rešenju možete pronaći na sajtu http://www.cpsecurity.rs/airkey.html ili pozivom na broj 0114120510

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.