Nagađanja su počela, šta donosi ovogodišnji iPhone?


Iako je lansiranje sledeće generacije iPhone-a još prilično daleko, o njemu već sada polako počinju da kruže glasine. Svečano novogodišnje otvaranje serije nagađanja započeli su analitičari Forbes-a najavom mogućnosti da ovogodišnji modeli iPhone-a napokon donesu USB-C jack, koji bi trebao da zameni sadašnji Lightning priključak.

Nadu u ovakav razvoj događaja ulijeva činjenica što je Apple takvu promenu odradio na najnovijem iPad-u, koji umesto Lightninga sada koristi upravo USB-C, koji je takođe već nekoliko godina prisutan i na Apple-ovim MacBook laptopovima.

Dizajn bi u suštini trebao da ostane nepromenjen, ali navodno postoji mogućnost da zub na vrhu ekrana ovoga puta bude nešto manji, budući da je i tehnologija smeštena u njemu u međuvremenu smanjena.

Još jedna i ništa manje bitna novost je povratak čitača otisaka prstiju, ali će on ovoga puta navodno biti ugrađen u sam ekran.

Koliko je u svemu ovome istine, videćemo na jesen, a možda i ranije, kako budu stizale nove glasine i curenje informacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.