Ovo jaje je novi rekorder Instagram-a


Na Instagramu je nedavno pokrenut nalog "Egg Gang" koji je od svojeg otvaranja na ovu društvenu mrežu postavio jednu jedinu sliku – ovu koju možete videti uz tekst. Kako je username ovog naloga world_record_egg, sasvim je jasno da je namera njegovog autora bila od početka jasna, srušiti rekord po broju lajkova na Instagram-u najobičnijom slikom kokošijeg jajeta. Pomalo neverovtno, u tome je i uspeo.

Od juče Instagram ima novog rekordera kad je reč o broju lajkova na jednoj slici. U trenutku nastanka ove vesti preko 30 miliona ljudi kliknulo je srce pored ove slike i učinilo je rekordnom. Do sada je rekord za objavu s najviše lajkova držala starleta Kylie Jenner kada je objavila rođenje deteta, s njih nešto preko 18 miliona.

Buzzfeed saznaje kako je ovo jaje na Instagram postavila osoba koja se predstavlja kao "kokoška Henrietta", a jedini razlog za pokušaj rušenja rekorda bio je čisti izazov – videti može li se nekom običnom slikom potući poznata starleta. "Nije to ništa lično", poručuje Jennerovoj autor(ka) ove fotografije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.