Pixel 3 Lite osvanuo u video recenziji pre službene najave


Još uvek čekamo da Google konačno i službeno lansira treću verziju Google Pixel-a 3, onu koja će možda privući i najviše kupaca – Pixel 3 Lite. Dotični je još jednom osvanuo na internetu, ovaj put u pravoj mini recenziji u kojoj je otkriveno sve o njemu.

Google Pixel 3 Lite je pre svega za razliku od druga dva modela ima plastično kućište. To je između ostalog jako dobar način kako spustiti cenu uređaja i pod uslovom da je reč o dobroj plastici, ne bi trebalo previše da smeta. Slično je napravio Xiaomi sa Pocophone-om pa se niko ne žali na njegovu plastiku.



Ekran je ovde formata 18:9 i dijagonale 5.56” u rezoluciji 1080p+. Pokretačka mašina je Snapdragon 670, a na raspolaganju ima 4GB RAM-a i svega 32GB interne memorije pa će se oni koji se odluče na njega uveliko oslanjati na Google-ove Cloud servise, koji su za vlasnike Pixel-a inače bez ograničenja.

Ono što osim standardnog 3.5 mm audio izlaza raduje su kamere, koje su praktično iste kao na Pixel-u 3 i Pixel-u 3 XL uključujući optičku stabilizaciju i prema ovome liku, izvrsne fotografije na kojima Pixel-ima najviše zavide.

Zvučnik je samo jedan na donjoj ivici, a kamera ima kapacitet 2915 mAh.

Očekivani datum predstavljanja je Google I/O 2019 konferencija ovog proleća. Nagađa se da će cena biti oko 400 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.