Pocophone F1 uskoro dobija 4K 60fps, 960fps Slo-Mo, Night mode i Widevine L1


Telefon koji je bez ikakve nedoumice ostavio pečat na smartphone 2018. Pocophone F1 iz Xiaomi-a, skorim će softverskim nadogradnjama postati još bolji.

Pocophone F1 se ispostavio kao popriličan hit širom sveta, a naročito u Indiji, a kako i ne bi kad za oko 300 evra nudi ono što na drugim mestima plaćamo dvostruko pa i trostruko više.

Lista mana tog uređaja je i do sada bila zanemariva naspram odnosa uloženo/dobijeno, a nakon skorih ažuriranja, koje najavljuje Pocophone-ov prvi čovek u Indiji, tih minusa će biti još manje.

Naime, on za februar najavljuje softverska ažuriranja, koja će na Pocophone F1 doneti sposobnost snimanja 4K videa pri 60fps, 960fps Slo-Mo videe, i sve popularniji Night režim snimanja, a rade i na tome da srede Widevine L1 sertifikat potreban za streamovanje Netflix-a i sličnih servisa u HD kvalitetu.

Dakle, jedini razlog zbog kojeg biste možda odlučili zaobići ga i kupiti nešto skuplje je to njegovo plastično kućište, koje realno nije ni približno tako loše kao što možda zvuči.

Već su krenula nagađanja o njegovu nasledniku, koji će navodno isto tako biti pravi hit.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.