Samsung će na CES-u predstaviti i pametne patike?


Manje je poznato kako kompanija Samsung ima sopstveni brend za odeću i obuću pod imenom The HumanFit koji je predstavljen 2015. godine.

Prema pisanju holandske internet stranice LetsGoDigital, južnokorejska kompanija je tokom 2018. godine patentirala novu liniju pametnih patika (ukupno dva patenta za dva modela patika). Uz zahteve za patentiranjem koji su podneti južnokorejskoj agenciji za zaštitu intelektualnog vlasništva KIPO 27. decembra priloženi su i renderi dva modela patika.

Što se tiče samih funkcija budućih pametnih patika nema previše informacija, ali sasvim će se sigurno raditi o patikama koje će na neki način moći da komuniciraju sa pametnim telefonima te sadržati određen broj senzora za merenje parametara vezanih za primarnu namenu oba modela, trčanje.

Model A patika ima mogućnost aktivacije pametnih opcija putem jezika na samoj patici, dok Model B patika takođe sa zadnje strane donosi malo kućište zaštićeno plastičnim pokrovom. Oba modela takođe bi trebala da budu izrađena kombinacijom kože i sintetičkih materijala. Predstavljanje oba modela Samsung-ovih pametnih patika možda će se dogoditi već na predstojećem CES 2019 sajmu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.