Xiaomi preklopni uređaj sa savitljivim ekranom prikazan na videu


Prvo je kineska kompanija sa američkom adresom Royole predstavila svoj FaxPai i tako ušla u istoriju kao provi proizvođač koji je jedan ovakav uređaj komercijalno lansirao, iako bismo o upotrebljivosti i dostupnosti mogli da diskutujemo.

Nakon toga je Samsung pokazao svoj koncept uređaja sa savitljivim ekranom, čiju bismo konačnu verziju mogli ugledati već 20. februara, paralelno sa lansiranjem Galaxy-ja S10.

Najnovija vest sada stiže iz Xiaomi-ja. Na internetu se pojavio video teaser sa jednim od utemeljivača kompanije koji pozira sa funkcionalnim uređajem koji se savija na dve strane. U ovom trenutku nije potpuno jasno je li video pušten namerno ili je procureo, iako smo skloni verovati prvom scenariju.

Da ne dužimo, pogledajte video i procenite sami. Iako je uređaj sam po sebi još uvek obavijen velom tajni, prilično je jasno da Xiaomi (a uskoro i drugi) kreću u novu avanturu za koju još uvek ne znamo kako će se završiti, odnosno u kojoj će meri ovakvi uređaji biti upotrebljivi i hoće li ih tržište prihvatiti.

U ovom trenutku znamo da ih planu imaju Samsung, Huawei, LG i Xiaomi, i samo je pitanje vremena kad će utrci pridružiti ostali. Nama će, naravno, najzanimljiviji biti onaj koji prvi dođe na naše tržište, ali za sada još uvek nije poznato ko bi to mogao da bude.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.