Bixby tipka na Galaxy S10 može da se reprogramira


Sve potencijalne i buduće vlasnike nekog od novih Galaxy S10 telefona, obradovaće mogućnost reprogramiranja Bixby tipke.

Bixby tipka na boku Samsung-ovih flagshipa od Galaxy-a S8 na ovamo za mnoge je bila izvor frustracije, a naročito isprva kada se nije mogla deaktivirati, a kamoli reprogramirati. Bixby asistent uprkos činjenici da je da vremenom napredovao i dalje se ne može meriti s Google Asistent-om pa ga retko ko koristi.

Kasnije su se iz Samsunga smilovali pa su makar omogućili deaktivaciju Bixby dugmet što je makar anuliralo one nehotične pritiske i iskakanje Bixby-a u trenutku kad to najmanje želite.

Galaxy S10 napokon međutim dolazi s mogućnošću reprogramiranja tipke za pokretanje bilo koje aplikacije po vašoj želji pa i Google Asistent-a. Tako potvrđuju oni koji su Galaxy S10 i imali prilike da isprogramiraju.

Tačnije, reprogramirati se može kratki pritisak dok onaj duži i dalje ostaje vezan uz Bixby-a.

Neslužbenim aplikacijama sa Play Store-a Bixby dugme možete reprogramirati već sada na bilo kom modelu, ali svakako nam je draže kada Samsung službeno ovo dozvoli bez "hakerskih" trikova.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.