Epic Games besplatno deli avanturu Thimbleweed Park


Nedugo nakon otvaranja nove online prodavnice za prodaju igara imena Epic Games Store je Epic u saradnji sa razvojnim timovima besplatno počeo da deli igre. Ovo je svakako jedan od načina za podsticanje novih igrača na instaliranje još jednog programa, a drugi kojim se ova kompanija nakon toga počela baviti je kupovina ekskluziva.

Do sada ste u toj prodavnici u svoju kolekciju besplatno mogli dodati igre kao što su Subnautica, Super Meat Boy, Axiom Verge i What Remains of Edith Finch, a od sada možete to isto napraviti za odličnu retro avanturu Thimbleweed Park. Par godina nakon uspešne Kickstarter kampanje, razvojni tim Terrible Toybox, kojeg su osnovali veterani point and click žanra Ron Gilbert i Gary Winnick, sa svetom je podelio svoju prvu igru.

U njoj upravljate sa nekoliko likova i posećujete gradić sa 80 stanovnika koji ima isto ime kao i sama igra. Ni jedan lik u igri nije preterano normalan, a nisu ni sama premisa, kao ni zagonetke sa kojima ćete se susresti. Oni koji su igrali stare LucasArtsove igre odmah će znati o čemu se radi, a onima koji nisu imali prilike to da naprave do sada ovo je odlična prilika.

Za dodavanje igre morate napraviti korisnički nalog na ovim stranicama i zatim ovde ili putem launchera dodati igru u svoju kolekciju. Vremena za to imate do 7. marta, nakon čega ćete moći besplatno preuzeti šarenu avanturu Slime Rancher.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.