Galaxy A10 prikazan na renderima


Samsung je na ovogodišnjem MWC sajmu predstavio nove telefone iz linije Galaxy A. Podsetimo reč je o modelima Galaxy A50 i Galaxy A30 o kojima smo vas izvestili ovde.

Ali, to su samo dva uređaja u odnosu na dosadašnje glasine koje su govorile kako će ih biti tri. Najslabiji model unutar linije Galaxy A10 čini se nije bio spreman do početka MWC sajma te će biti predstavljen naknadno.

O njegovim specifikacijama već se uveliko sve zna – imaće novi 6,2“ Infinity-V ekran HD+ rezolucije koji će imati urez u obliku slova "V". Imaće po jednu kameru sa svake strane kućišta (glavna 13 MP, selfie 5 MP) te će se temeljiti na Exynos 7884B čipsetu.



Što se memorija tiče Samsung će uređaj ponuditi u samo jednoj konfiguraciji – sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Data prostor neće biti moguće naknadno proširiti memorijskom karticom, jer Galaxy A10 neće imati ulaz u kojeg bi se kartica mogla umetnuti.

Većinu gornjih navoda potvrđuju novi renderi koji su se pojavili na Internetu. Kao što možete videti na fotografijama, ekran ima "V" urez, a sa svake strane uređaja se nalazi po jedna kamera. Zadnjoj kameri je dodat i blic. Renderi otkrivaju i kako će u donjem levom delu kućišta biti smešten zvučnik.

Rendere je objavio inače pouzdan izvor ranih informacija \LEAKS pa nema previše razloga za sumnjati u njihovu tačnost.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.