Huawei P30 stiže krajem marta, proizvođač maskica potvrdio izgled


Huawei je za Barselonu pripremio preklopni uređaj sa savitljivim ekranom, što smo mogli iščitati iz teasera koji se nalazio u službenoj pozivnici, a s njime bi isto tako trebao da stigne i 5G modem. S obzirom da se radi o prilično velikom događaju za sami MWC, predstavljanje prolećnog flagshipa P30 ostavljeno je za neki kasniji termin, a prema najnovijim informacijama koje dopiru iz poljske filijale Huaweija, to će se dogoditi krajem marta, uostalom isto kao što je prošle godine bio slučaj s P20 linijom.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Huawei P30 će doneti ekran sa waterdrop zubom, odnosno suzom na vrhu, a nazad će sadržati trostruku kameru, za koju verujemo da će biti jednako napredna kao i ona na jesennjem top modelu Mate 20 Pro. Isto tako je izvesno da će P30 biti pokretan Kirinom 980 i opremljen prilično velikom količinom radne i skladišne memorije.



U međuvremenu je izgled uređaja potvrdio poznati proizvođač zaštitnih maskica Spigen, koji je na svojim stranicama slučajno (ili namerno?) objavio čak i cene. Osim suze na vrhu ekrana, vidljivo je osetno manjenje donjeg ruba (brade) u odnosu na prethodnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.