iPhone 6s neće dobiti iOS 13?


Trenutna verzija iOS-a, iOS 12 dolazi sa ograničenom podrškom za Apple iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod Touch (šesta generacija), iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air i iPad Air 2. Puna podrška osigurana je za sve iPhone počevši od modela iPhone 6s i iPhone 6s Plus te novijih, kao i svih iPad-a od modela iz 2017. godine te svih iPad Pro modela.

Prema pisanju izraelske internet stranice The Verifier iOS 13 neće podržavati Apple-ove uređaje koji su se na tržištu pojavili pre 2016. godine. To bi značilo da iOS 13 ne bi trebali da dobiju iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s i iPhone 6s Plus. Što se tiče iPad serije, nadogradnju ne bi trebali da dobiju iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air i iPad Air 2.

Nakon nekog vremena originalni članak na spomenutoj je izraelskoj stranici modifikovan te se sad spominje kako bi nadogradnju na iOS 13 ipak mogli da dobiju iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE i iPhone mini 4. Više informacija o uređajima koji će dobiti nadogradnju na iOS 13 biće poznato nakon ovogodišnjeg WWDC-a na leto ove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.