Kreće službeni Android Pie za Galaxy S8


Vlasnike još uvek aktuelnog Galaxy-a S8 pa i sve one koji to možda ovih dana nameravaju da postanu zanimaće dobra vest iz Nemačke. Naime, tamošnji korisnici ovog uređaja od juče objavljuju kako su počeli da primaju službenu Android Pie nadogradnju za svoje uređaje.

Samsung Android Pie nadogradnju za svoje uređaje poprilično rastegnuo, ali su u relativno kratkom roku ažurirali svoje najsvežije Galaxy S9, S9+ i Note9 uređaje da bi nedugo nakon toga krenuli i sa nadogradnjom dve godine starih Galaxy S8 modela.

Razloge za čekanje između ostalog treba tražiti i u razvoju i prilagođavanju novog One UI korisničkog interfejsa iz Samsung-a koje osim vizuelnog osveženja olakšava baratanje uređajem jednom rukom zahvaljujući spuštanju interaktivnih elemenata interfejsa.

U svakom slučaju ako ovo čitate sa vašeg Galaxya S8 iili S8+ nadajte se nadogradnji uskoro jer u Nemačkoj je upravo krenula. Ažuriranje nosi oznaku firmwarea G950FXXU4DSBA za Galaxy S8 i G955FXXU4DSBA za Galaxy S8+, a teško je preko 1610 MB.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.