Microsoft savetuje da ne kupujete Office 2019


U tehnološkom svetu već je postalo uobičajeno da neke kompanije reklamiraju svoje proizvode ukazivanjem na nedostatke konkurentskih, ali do sada još nismo videli da netko to radi sa sopstvenim proizvodima.

Microsoft je lansirao seriju video reklama u kojima upoređuje Office 2019 i Office 365, ukazujući da je Office 2019 puno lošiji u odnosu na 365, kao što možete videti na primeru izrade prezentacije u Powerpoint-u u ovom videu.



Microsoft navodi da je Office 2019 lošiji stoga što će uvek biti takav kakav je sada, dok se Office 365 nudi kao servis, pa se stalno poboljšava novim funkcionalnostima.

Najveća razlika je zapravo u tome što Office 2019 platite jednom prilikom kupnje, dok Office 365 uzimate na pretplatu koja vam omogućava pristup u sve aplikacije unutar paketa sve dok ste pretplaćeni. Očito je Microsoft-u puno veći biznis sa pretplatom nego sa prodajem klasičnih Office 2019 paketa, pa mu je stoga Office 365 u puno većem fokusu i može si priuštiti ukazivanje na nedostatke sopstvenog softvera koji mu očito ne donosi dovoljno novca.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.