OnePlus je osmislio najbolje rešenje za smeštanje prednje kamere?


Juče se na bespućima interneta pojavio, u najmanju ruku, čudan prikaz navodnog prototipa OnePlus-a 7. Do sada se nagađalo kako ovaj model neće imati ni zub ni suzu, a problem prednje kamere trebao bi da bude rešen ugradnjom kliznog mehanizma, sličnog onom na Xiaomi-ju Mi Mix 3.

U najnovijoj špijunskoj fotografiji vidimo uređaj čudne orijentacije, sa fizičkim tipkama smeštenim na nelogičnoj strani, ali pretpostaviti da je okrenut naopako, a to dokazuje i nešto deblji okvir koji odgovara uobičajenoj bradi na novijim Android-ima. Ono što nam na vrhu, odnosno na dnu (zavisno od perspektive) privlači pažnju, je moguća rupica za kameru, koja se nalazi tačno pored WiFi indikatora.

Ovo sada daje naslutiti da je OnePlus ipak pribegao trenutno najpopularnijem rešenju, tj. hole-punch rupici, ali ova slika upućuje na mogućnost da ona ne bude smeštena na vrhu, već na dnu ekrana, što znači da ćete ga za okidanje selfija uređaj morati da okrenete. To isto tako objašnjava i mogućnost potpunog okretanja interfejsa kao na tabletima.

Ukoliko se ove informacije pokažu kao tačne, odnosno slika autentičnom, možda je OnePlus upravo pronašao najbolje rešenje za selfie kameru na punom ekranu, tako da uređaj možete okretati kako god želite i rupicu za kameru smestiti na vrh ili dno ekrana.

Bilo kako bilo, službeno predstavljanje će se verovatno dogoditi krajem maja, a u mđevremenu će sasvim sigurno procureti još koji detalj.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.