Apple pustio u prodaju novu verziju Airpods slušalica


Još jedna Apple-ova objava novog hardvera koji se pušta u prodaju bez velikih prethodnih najava. Prvo su u ponedeljak osvežili liniju iPad-a sa dva nova modela, potom su ponešto (iako ne baš impresivno) nadogradili i liniju all-in-one računara iMac, da bi danas u webshop dodali novu verziju bežičnih slušalica Airpods.

Novi Airpods pogonjeni su novim H1 čipom. Korisnicima bi trebale pružiti i do 50% više vremena provedenog u telefoniranju i aktiviranje virtualne asistentice Siri bez dodira, a možda i najočekivaniji dodatak ovim slušalicama je kućište koje im omogućava bežično punjenje. Osim veće autonomije H1 čip će skratiti vreme povezivanja slušalica i lakše prebacivanje sa jednog uređaja na drugi, a mogućnosti menjanja pesama, ostvarivanja poziva i zadavanje drugih naredbi ostvarivaće se jednostavnom glasovnom naredbom "Hey Siri".

Nove slušalice Airpods koštaće u osnovnoj varijanti 159 dolara, a oni koji se odluče za verziju sa mogućnošću bežičnog punjenja to zadovoljstvo platiće 199 dolara. U prodaju je pušteno i samostalno kućište za bežično punjenje postojećih Airpods-a po ceni od 79 dolara (sve cene vrede za tržište SAD-a).

Sad čekamo što će Apple od "sporednih" proizvoda još nadograditi do kraja nedelje. Kao kandidati spominju se iPod Touch, sasvim novi AirPower punjač, a nije isključeno i da će se pojaviti neke nove verzije Apple Watch-a ili HomePod zvučnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.