Google+ i Inbox gase se 2. aprila


Društvena mreža koja nikada nije uspela da privuče veći broj korisnika i postane iole relevantna, Google+, krenula je prema svojem kraju kada je, krajem prošle godine, otkriveno veliko curenje podataka sa nje. Iz Google-a su tada poručili kako će po ubrzanom postupku Google+ prestati sa radom za privatne korisnike, i nedavno objavili da će nakon 2. aprila ove godine ova mreža ostati aktivna samo za poslovne korisnike.

Prošle jeseni isto tako je najavljeno gašenje mobilne aplikacije Inbox, donekle popularne alternative primarnoj aplikaciji za pristup Gmail nalozima. Uvođenjem novih mogućnosti i dizajna u aplikaciju Gmail kroz niz nadogradnji Inbox je postao suvišan, pa je odlučeno i kako će on biti ugašen ovog proleća. Sada saznajemo da će prestati da funkcioniše isto kada i mreža Google+, 2. aprila.

Stoga, ukoliko koristite Inbox na svom telefonu, vreme je da počnete da planirate prelazak na Gmail, koji bi trebao proći glatko i bez problema. Ako ste, pak, među sedamnaest aktivnih korisnika društvene mreže Google+, imate još dve nedelje da odande na sigurno preuzmete sve svoje fotografije i druge sadržaje pre nego ona zauvek bude ugašena. Informacije kako to učiniti dostupne su ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.