Huawei P30 na novom renderu


Nakon curenja prvih fotografija i specifikacija, ali i puštanja teasera od strane samog Huawei-ja, sada se na internetu pojavio i prvi službeni render novog top modela. Na slici vidimo uređaj sa malenim zubom po sredini vrha ekrana i sistem višestrukih kamera na poleđini.

Prema sugestijama Huawei-jevih teasera, ova kamera bi trebala da osigura višestruko optičko povećanje putem periskopa, ali iz kompanije nisu potvrdili o kojim tačno vrednostima se radi. Nagađa se da bi optički zum trebao iznositi 5x, no neki izvori tvrde da se to odnosi na "obični" P30 model, dok bi kod "Pro" verzije povećanje moglo iznositi i 10x. Ove informacije, naravno, treba uzeti s rezervom, jer ćemo detalje saznati 26. marta kad uređaju budu službeno predstavljeni.



Huawei P30 Pro bi trebao da donese četiri kamere, od kojih bi jedna bila standardna, druga širokougaona, treća telefoto (periskopski superzoom), a četvrta ToF (Time of Flight) senzor, koji bi na P30 modelu trebao da izostane.

Oba uređaja će biti pokretana Kirin-om 980 u kombinaciji sa 6, odnosno 8 GB RAM-a, a početni modeli doneće 128 GB interne memorije. Trebali da se pojave i u 256 GB varijantama, te 512 GB za Pro model. Isti izvor otkriva da će P30 imati 3.5 mm audio jack, dok će kod Pro verzije on mesto ustupiti ulazu za NM memorijske kartice.

Vidljivo je da su mnoge glasine koje dolaze od različitih izvora još uvek različite, tako da još ništa sa sigurnošću ne možemo reći, ali ipak možemo videti kako će uređaj izgledati i kakve će mogućnosti otprilike doneti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.