I ZTE priprema savitljivi telefon


Pored prvih 5G telefona, 2019. godina će ostati upamćena i po njihovom savijanju. Nakon što su Samsung i Huawei predstavili svoje adute u ovoj novoj disciplini, kao i Royole koji je zapravo bio prvi, i ostali proizvođači će uskoro objaviti svoje vizije savijanja i preklapanja.

Najnovija informacija dolazi od kompanije ZTE, po čijem se patentu dade zaključiti da će izraditi savitljivi uređaj sličan Motorolinom konceptu, za kojeg je takođe izvesno da će ga u jednom od budućih modela koristiti i Samsung.

ZTE-ov smartphone bi se trebao savijati prema unutra, odozgo prema dole, baš kao klasični telefoni pre dvadesetak godina. Tako bi osigurali manje dimenzije u džepu, a kad bi se rasklopili, bili bi upotrebljivi u punom profilu. Na ovoj skici je vidljiv uređaj bez spoljnog ekrana, dok bi se za prikaz obaveštenja i osnovne informacije koristio donji deo, čak i kad je uređaj otvoren.

Koliko ja ovakva koncepcija zgodna, možemo da diskutujemo, ali najbolje je pričekati i videti kakav će oblik zauzeti konačni proizvod.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.