Potvrđen in-display skener za Huawei P30 Pro


U utorak, Huawei će i službeno predstaviti ovogodišnje flagshipe iz linije P. Podsetimo, reč je o telefonima P30 i P30 Pro te nešto slabijem P30 Lite.

Do sada se zahvaljujući leakerima o sva tri modela saznalo gotovo sve što se saznati moglo. P30 Lite kao najslabiji model temeljiće se na Kirin-u 710, a ostala dva takozvani standardni P30 i P30 Pro modeli na Kirinu 980. I dok će sva tri modela imati uzubljene ekrane, jedan od njih će unutar ekrana imati integrisan skener otisaka prstiju.

Ranije informacije govorile su kako će to biti P30 Pro, a ovih dana je stigla i svojevrsna potvrda tih navoda u vidu kratkog video zapisa. Video potvrđuje kako će Pro model imati na ivicama zakrivljen ekran te kako će se na njegovo vrhu nalaziti urez u obliku kapljice vode.



Takođe u videu se jasno vidi i kako je skener otisaka prstiju integrisan u donji deo ekrana. Čini se kako skener samo u tom delu ekrana i prepoznaje otisak što znači da će biti potrebno što tačnije naciljati taj deo ekrana kako bi se otključao uređaj.

Tačne specifikacije sva tri modela saznaćemo uskoro, u utorak 26. mart 2019. kada će Huawei u Parizu i službeno predstaviti nove P30 telefone.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.