Predstavljen Xiaomi Redmi Note 7 Pro


Xiaomi je i službeno predstavio Redmi Note 7 Pro koji već poznat dizajn osvežava Snapdragon-om 675 i izgledno još boljom 48MP kamerom.

Xiaomi, tačnije Redmi u Indiji je službeno predstavio i Redmi Note 7 Pro, koji dolazi u identičnom obličju sa istim gabaritima i većinom specifikacija, ali s još nešto boljim pokretačkim čipom, a izgledno i boljom kamerom na leđima.

Redmi Note 7 Pro dakle stiže s istim 6.3″ FHD+ LTPS LCD ekranom prekrivenim Gorilla Glass 5 staklom, kojeg nosi i na poleđini. U zubu na vrhu ima 13MP selfie kameru dok se notifikaciona LED-ampica smešta u ono malo prostora ispod ekrana

Na leđima imam novost u pogledu kamere, koja je i dae dvostruka u konfiguraciji 48MP + 2MP ali je ova glavna opremljena Sony IMX586 senzorom i otvorom blende objektiva f/1.8 dok Redmi Note 7 ima Samsung-ov ISOCELL GM1 Ultra Clear senzor kamere. I ovde senzor zadato sabija informacije sa 4 piksela senzora u 1, što mu daje prednost u uslovima slabijeg osvetljenja.



Ispod haube Redmi Note 7 ima još bolji Snapdragon 675 umesto dosadašnje 660-ice pa sve odrađuje 8 Kryo 460 jezgra takta 2.0GHz uz podršku 4/6GB RAM-a i 64/128GB data memorije. To bi trebalo da znači da možemo očekivati još bolje performanse.

Baterija je kapaciteta 4000 mAh podržava i brzo QC 4.0 punjenje kroz USB C, ali takav ćete punjač morati nabaviti zasebno.

Redmi Note 7 Pro na indijsko tržište u pohode kreće 12.3. a kad će na ostala tržišta za sada nema potvrde. U svakom slučaju tamo će 4/64GB model koštati €173, a 6/128GB Redmi Note 7 Pro nosiće cenu od €210. U ponudi će biti cool boje kućišta u nijansama crne, crvene i plave koje nazvaše Space Black, Nebula Red i Neptune Blue.

Pokreće Android 9 Pie i MIUI 10 interfejs preko njega.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.