Sledeći iPhone biće najružniji do sada?


Iako je do predstavljanja sledeće generacije iPhone-a ostalo još pola godine, cinkeri i analitičari ne miruju, baš kao ni sam Apple, koji ima pune ruke posla oko priprema za jesenje lansiranje. Iako bi iPhone 11 (ili kako će ga Apple već nazvati) trebao da zadrži formu sadašnjeg, izmene su moguće na poleđini, budući da su najmanje tri kamere sada već postale imperativ.

Kako bi zadovoljio potrebu za ugradnjom treće kamere, Apple je morao da redizajnira modul, a do sada smo videli da je više različitih koncepata u igri. E sad, ako je verovati najnovijim curenjima, vrlo je moguće da je Apple izabrao onaj najružniji, s bubregom u gornjem levom uglu zadnjeg dela.



Ako je Apple ovde i bio inspirisan Huawei-jevim rešenjem u modelu Mate 20 Pro, je li to morao izvesti baš na najgori mogući način? Naime, slika unutrašnjeg dela koja je sada procurela, savršeno se poklapa sa renderom koji je još pre nekoliko meseci izrađen na temelju poznatih informacija, i od mnogih ubrzo bio okarakterisan kao izuzetno ružan.

U ovom trenutku je prerano bilo šta prognozirati, ali možemo se nadati da je ovo samo još jedan u nizu koncepata kojeg nećemo videti u konačnom proizvodu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.