Stigao je i Galaxy A10


Samsung je najzad predstavio i najslabiji model unutar linije Galaxy A. Reč je dakako o telefonu Galaxy A10 o kojem smo do sada dosta toga doznali zahvaljujući leakerima i njihovim šaptačima.

Većina glasina vezano uz hardver ovog modela se pokazala tačnom, ali ne i sve. Naime, do sada se pisalo kako će Galaxy A10 imati 3 GB RAM-a i 32 GB data prostora. Leakeri su dobro načuli informacije oko data prostora i dizajna, ali ne i oko radne memorije. Galaxy A10 na kraju je stigao s jednim gigabajtom memorije manje, tj. sa 2 GB RAM-a.

Galaxy A10 ima 6,2“ Infinity-V ekran rezolucije HD+, temelji se na osmojezgrenom Exynos-u 7884 te ima samo dve kamere, po jednu sa prednje i zadnje strane kućišta. Glavna kamera ima rezoluciju od 13 MP i otvor blende od f/1.9, a prednja rezoluciju od 5 MP i otvor blende od f/2.0.

Samsung je i na ovom telefonu osigurao podršku za memorijske kartice (microSD). Maksimalni službeno podržani kapacitet memorijske kartice je 512 GB. Kad smo već kod kapaciteta spomenimo i onaj baterijski – 3.400 mAh.

Softversku stranu uređaja čini Android 9.0 Pie uz dodatak Samsung-ovog najnovijeg korisničkog interfejsa – One UI. Galaxy A10 biće moguće nabaviti u tri različite boje kućišta – crnoj, plavoj i crvenoj. Na indijsko tržište stiže tokom marta 2019. godine po ceni od oko 120 USD. Vreme dostupnosti i cene za ostala svetska tržišta Samsung tek treba da objavi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.