Windows 10 Home korisnici moći će da odlažu nadogradnje do maksimalno 35 dana


Od pojave operativnog sistema Windows 10 na tržištu jedna od ključnih razlika između Home i Pro verzija toga sistema bila je da su korisnici Pro verzije mogli da odlažu nadogradnje sistema, dok je u slučaju Home verzije nadogradnja bila automatska bez mogućnosti odlaganja (što se u međuvremenu više puta menjalo).

U trenutnoj Windows 10 1809 verziji sistema Home korisnici imaju mogućnost odlaganja nadogradnji od samo 7 dana. Prema informacijama koje stižu sa Reddita, u novoj Insider verziji Windows 10 sistema sa brojčanom oznakom 1903 i u Home verziju sistema uvodi se ono što je već neko vreme prisutno u Pro verziji, mogućnost odlaganja instalacije nadogradnji do maksimalno 35 dana.

Na taj način korisnici mogu da izbegnu eventualne probleme i bugove koje znaju da donesu nadogradnje kada postanu dostupne korisnicima. U vremenskom periodu od spomenutih 35 dana svi veći problemi i bugovi koje donosi nadogradnja bi svakako trebali da budu ispravljeni, a instalacija nadogradnje će i na taj način biti pravodobna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.